неділю, 18 квітня 2021 р.

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ.

 Всесвітні свята, безперечно, мають глобальне значення, оскільки їх відзначають у всьому світі незалежно від громадянства, національності і релігійних уподобань. Унікальність цих подій полягає у тому, що кожна людина може стати учасником міжнародного святкування, зробити свій внесок у розвиток світової цивілізації. Більшість свят з’явилося нещодавно.

       Одним із них є Всесвітній день Довкілля або день Землі. Офіційно, починаючи з 2010 року, у наших календарях на міжнародному рівні з’явився знаковий день – Всесвітній день Матері-Землі. В Україні в третю суботу квітня відзначається національне свято – День довкілля та День Землі.

      З метою забезпечення суттєвого поліпшення стану довкілля, відродження традицій українського народу щодо шанобливого ставлення до навколишнього природного середовища в країні щорічно у квітні – травні впродовж місяця поводяться заходи з озеленення та благоустрою територій.

 Учні 4 класу у цей день теж приймали активну участь у прибиранні навколишнього середовища,добре пам'ятають про сортування сміття та займаються озелененням прибудинкових територій.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

   Мова   –   одне   з   найцінніших   надбань ,  які   створили   й   залишили   наші   попередники .  Мова   є   душею   нації ,  її   ген...